Ingen driftsforstyrrelser

Seneste løste driftsforstyrrelser

Løst

Udfordringer med chat

torsdag, 18. januar 2018, 09:58

Vi oplever i øjeblikket udfordringer med at kunne besvare kunders henvendelser. vi beklager meget de gener i kan opleve i forbindelse med dette. vi vender tilbage med en status hurtigst muligt.

Løst

Driftproblemer med webkald, webapp og opkaldslister

torsdag, 7. december 2017, 12:44

Driftsproblemer løst: fejlen skyldtes problemer i kommunikationen mellem vores telefoninfrastruktur og webservere. efter ca 10 minutter fandt teknikerne fejlen og løste den. efter problemet blev løst skulle en del ophobet trafik afvikles, dette er nu ovre og alt fungerer, som det skal. vi er kede af de problemer, det har medført.

torsdag, 7. december 2017, 11:40

Dette betyder, at du ikke kan viderestille opkald i web-app'en, se kollegers status samt lægge opkald på. i kan bruge vores mobil-app til at omstille. mobilopkald kan afsluttes via mobil-app, men dette er desværre ikke tilfældet for webkald. webkald fungerer ikke pt. telefonopkald og opkald til hovednumre kommer stadig ind, selvom du ikke kan se dem på opkaldslisten. vi vender tilbage med en opdatering om 30 minutter.

Regioner: Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn og øerne, øvrige Sjælland, Bornholm, Nordsjælland og Storkøbenhavn
Løst

Driftforstyrrelser webkald

mandag, 13. november 2017, 14:17

Så virker webkald igen. vi beklager dybt de gener det har måtte medføre.

mandag, 13. november 2017, 13:30

Vi oplever i øjeblikket udfordringer med webkald og chat. vi arbejder intenst på at løse udfordringen, og beklager de gener, den eventuelt giver.

Regioner: Storkøbenhavn, Nordsjælland, Bornholm, øvrige Sjælland, Fyn og øerne, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland og Nordjylland
Løst

Chat

onsdag, 4. oktober 2017, 16:20

Kære kunde. udfordringen omkring chat er nu løst. skulle du stadig opleve at det ikke virker, så reload interfacet. med ønske om en god dag.

onsdag, 4. oktober 2017, 15:57

Vores chatserver er nede, og vi er forventer det er løst indenfor 10-15 minutter. vi arbejder intenst på at løse udfordringen, og beklager de gener, den eventuelt giver.

Regioner: Storkøbenhavn, Nordsjælland, Bornholm, øvrige Sjælland, Fyn og øerne, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland og Nordjylland
Løst

Driftforstyrrelser på chat

onsdag, 21. juni 2017, 10:36

Problemet med chat ser ud til at være løst, men vi overvåger ekstra og fejlsøger de næste timer for at være sikker på at alt fungerer. vi melder ud så snart problemet endeligt løst.

onsdag, 21. juni 2017, 11:59

Driftforstyrrelserne på chat er nu løst. vi oplevede kapacitetsudfordringer, og har nu udvidet kapaciteten så vi kan håndtere al vores chattrafik. vi beklager de gener det eventuelt har medført.

onsdag, 21. juni 2017, 10:20

I øjeblikket oplever vi nogle driftforstyrrelser på vores chat, der gør at i ikke kan se de info jeres kunder skriver. vi arbejder intenst på at løse udfordringen, og beklager de gener, den eventuelt giver.

Regioner: Storkøbenhavn, Nordsjælland, Bornholm, øvrige Sjælland, Fyn og øerne, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland og Nordjylland