Sporadisk

Udfordringer ved afsendelse af mms kan forekomme

mandag, 23. september 2019, 09:08

Vi oplever i øjeblikket, at der kan forekomme udfordringer med at sende og modtage MMS'er - billedbeskeder. Et muligt workaround kan være at sende billeder via mail, messenger eller lignende services. Lange sms'er, som bliver konverteret til MMS'er vil også være berørt af dette. Vi beklager, de gener dette medfører.

Regioner: Øvrige Sjælland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn og øerne, Bornholm, Nordsjælland og Storkøbenhavn Netværk: TDC

Seneste løste driftsforstyrrelser

Løst

Forsinkelse på forbindelse, efter nummerflytning til tdcs netværk

torsdag, 19. september 2019, 08:50

Har du fået flyttet dit telefonnummer over fra en anden teleudbyder til Firmafon på TDCs netværk- eller har du foretaget et operatørskift fra Telenor til TDCs dækning i nat kan der være forsinkelser på op til 4 timer. Vi beklager de gener dette medfører.

Regioner: Øvrige Sjælland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn og øerne, Bornholm, Nordsjælland og Storkøbenhavn Netværk: TDC
Løst

Udfald på opkald foretaget på tdcs netværk

torsdag, 5. september 2019, 15:12

Vi oplever i øjeblikket udfald på opkald foretaget på TDCs netværk, som bedst kan beskrives som envejstale. Udfaldet kan ske på 2G og 3G netværkene, fejlretningen er påbegyndt. Vi beklager de gener, det eventuelt giver.

Regioner: Øvrige Sjælland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn og øerne, Bornholm, Nordsjælland og Storkøbenhavn Netværk: TDC
Løst

Problemer med at foretage og modtage opkald

torsdag, 29. august 2019, 15:02

Problemet med at foretage og modtage opkald på TDCs netværk er nu løst. Enkelte områder mangler stadig data, men der arbejdes forsat på at fejlrette dette. Vi beklager de gener, dette har medført.

torsdag, 29. august 2019, 14:04

Der er forsat problemer med at foretage og modtage opkald for kunder, der er på TDCs netværk, som opholder sig på dele af Sjælland og Bornholm. Der kan være problemer med at ringe til 1-1-2. Vi opfordrer til at benytte telefoner på andre netværk. Fejlen er lokaliseret, og vi arbejder på højtryk sammen med vores samarbejdspartner på at løse den. Vi opfordrer kunder med Mobil Plus eller Omstilling Plus til at benytte Datakald. Følg med på status.firmafon.dk.

torsdag, 29. august 2019, 12:24

Der er forsat problemer med at foretage og modtage opkald for kunder, der er på TDCs netværk, som opholder sig på Fyn, Sjælland og Bornholm. Der kan være problemer med at ringe til 1-1-2. Vi opfordrer til at benytte telefoner på andre netværk. Fejlen er lokaliseret, og vi arbejder på højtryk sammen med vores samarbejdspartner på at løse den. Vi opfordrer kunder med Mobil Plus eller Omstilling Plus til at benytte Datakald. Følg med på status.firmafon.dk.

torsdag, 29. august 2019, 11:21

Der er forsat problemer med at foretage og modtage opkald for kunder, der er på TDCs netværk, som opholder sig på Fyn, Sjælland og Bornholm. Der kan være problemer med at ringe til 1-1-2. Vi opfordrer til at benytte telefoner på andre netværk. Fejlen er lokaliseret, og vi arbejder på højtryk sammen med vores samarbejdspartner på at løse den. Følg med på status.firmafon.dk.

torsdag, 29. august 2019, 10:00

Der er forsat problemer med at foretage og modtage opkald for kunder, der er på TDCs netværk. Fejlen er lokaliseret til en mobilcentral, og vi arbejder på højtryk sammen med vores samarbejdspartner på at løse den. Følg med på status.firmafon.dk.

torsdag, 29. august 2019, 09:21

Vi oplever i øjeblikket, at der er problemer med at foretage og modtage opkald for kunder, der er på TDCs netværk. Vi arbejder på højtryk sammen med vores samarbejdspartnere for at løse problemet. Følg med på status.firmafon.dk.

Regioner: Øvrige Sjælland, Bornholm, Nordsjælland og Storkøbenhavn Netværk: TDC
Løst

Problemer med at foretage og modtage kald på tdcs netværk

onsdag, 28. august 2019, 16:15

Problemet med at fortage og modtage opkald er nu løst. Vi beklager de udfordringer og gener dette har medført.

onsdag, 28. august 2019, 15:18

Der arbejdes forsat på fejlretningen af fejlen, som giver problemer med at foretage og modtage opkald på TDC's netværk. Vi beklager de gener som dette medfører. Følg med på status.firmafon.dk.

onsdag, 28. august 2019, 14:29

Der er forsat problemer med at foretage og modtage opkald for kunder, der er på TDCs netværk. Der arbejdes på højtryk med fejlretningen. Vi beklager de gener dette medfører. Følg med på status.firmafon.dk.

onsdag, 28. august 2019, 13:54

Der er forsat problemer med at foretage og modtage opkald for kunder, der er på TDCs netværk. Fejlen er lokaliseret, og vi arbejder på højtryk sammen med vores samarbejdspartner på at løse den. Følg med på status.firmafon.dk.

onsdag, 28. august 2019, 13:16

Vi oplever i øjeblikket, at der er problemer med at foretage og modtage opkald for kunder, der er på TDCs netværk. Vi arbejder på højtryk sammen med vores samarbejdspartnere for at løse problemet. Følg med på status.firmafon.dk.

Regioner: Nordjylland, Østjylland, Fyn og øerne, Øvrige Sjælland, Bornholm, Nordsjælland, Storkøbenhavn, Midtjylland og Sønderjylland Netværk: TDC
Løst

Driftsinformation fra telenor:nedbrud: 2g, 3g og 4g tale via mobilen

onsdag, 21. august 2019, 18:28

Fejlen med at opkald og SMS ikke gik igennem hos Telenor er nu løst. Vi beklager de gener det eventuelt har medført

onsdag, 21. august 2019, 15:05

Vi oplever i øjeblikket ustabilitet i netværket, der gør at rigtig mange kald og SMS fejler. De svingende nedbrud er fordelt ud over hele landet. Vi arbejder på højtryk for at få rettet fejlen og stabiliseret netværket. Vi vender tilbage så snart vi har nyt fra Telenor

Regioner: Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn og øerne, Øvrige Sjælland, Bornholm, Nordsjælland og Storkøbenhavn Netværk: Telenor